Close

ÚSZT A típusú hirdetőtábla (plakátpapír)

ÚMFT A típusú hirdetőtábla (plakátpapírra nyomtatva)

További információkért kattintson ide...

Több Információ

34 680 Ft ÁFA nélkül
(44 044 Ft ÁFÁ-val)

Információ

Projekt tábla gyártásban profik vagyunk!

Tények:


1. Az Új Széchenyi Terv arculati kézikönyv szerint 100%-ban egyező és kiváló minőségben gyártjuk le az A típusú hirdetőtábla terméket a lehető legolcsóbban.

NEM kérünk semmilyen szerkesztési, arculati, grafikai, logotípia, szín..........irányelvet és paramétert Öntől. A szerkesztés a MI dolgunk. Önnek csupán a kötelező tartalmi elemeket (lentebb megtalálja) és a megrendelést kell elküldeni az A típusú tábla rendeléséhez!

2. Színhelyes, csíkmentes, UV-víz és dörzs álló kivitelben készül a projekttábla.

3. Ügyfeleink szerint a legalacsonyabb áron dolgozunk de ÁRGARANCIÁNK biztosítja Önt, hogy a lehető legalacsonyabb áron rendelhesse meg az ÚSZT A típusú hirdetőtábla terméket. Ha rendeléskor mellékeli egy konkurens nyomda alacsonyabb árajánlatát akkor új árajánlatot teszünk Önnek alacsonyabb végösszeggel. A projekttábla gyártásának alap határideje 4-5 nap, ezen felül mindig rugalmasan alkalmazkodunk az ügyfél igényeihez.ÚSZT A típusú hirdetőtábla adatok:

Méret :
5040 x 2380mm (12m2)
Kivitelezés:
plakátpapírra nyomtatva, tekercsben szállítva

Az ár az A típusú hirdetőtábla plakátpapírra nyomtatott változatát tartalmazza. Tekercsben, utánvétellel küldjük el Önnek.


Hogyan kell kihelyezni a kézhez kapott ÚSZT A típusú hirdetőtáblát?

A plakátpapírt hagyományos plakátragasztással kell kihelyezni. Vagy a helyszínre gyártott egyedi (állványra vagy falra) alap táblára kell felragasztani, vagy az országban számtalan helyen, út mellett látható hagyományos "Euro" táblát kell kibérelni és arra felragasztatni. (Az "A" típusú hirdetőtábla mérete a 12m2-es Euro tábla méretével pontosan megegyezik)ÚSZT A típusú hirdetőtábla kötelező tartalmi elemek:

Ezeket az információkat Önnek kell elküldeni a rendelés mellé írásban (e-mailben, nyomtatas@molino24.hu)

• Projekt megnevezése
• A támogatás összege
• A kedvezményezett megnevezése
• A kivitelezés kezdetének és befejezésének az időpontja

• A finanszírozás típusa : ( válassza az önnek megfelelőt )

ERFA finanszírozás esetén: „A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.”

ESZA finanszírozás esetén: „A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.”

KA finanszírozás esetén: „A projekt az Európai Unió támogatásával, a Kohéziós Alap társfinanszírozásával valósul meg.”

 

 


Rendelés menete:

- Tegye a kosárba ezt a terméket és kövesse végig a regisztrációs és megrendelés lépéseket (kb. 1-3 perc). A rendelésről automata visszaigazolás fog érkezni a rendeléskor megadott e-mail címre.

- Küldje el az A tipusú projekttábla kötelező tartalmi elemeit írásban a janos@molino24.hu címre, a tárgyban hivatkozzon a rendelésszámra (automata visszaigazolást kap a rendelésről, abban megtalálja a rendelésszámot).

- Kb. 4-5 munkanap alatt kinyomtatjuk a terméket, majd GLS futárral tekercsben küldjük a megadott szállítási címre utánvétellel.


Also Bought Products

Close