Close
Széchenyi B típusú hirdetőtábla (plakátpapír) View larger

Széchenyi 2020 B típusú hirdetőtábla (plakátpapír)

Széchenyi 2020 B típusú hirdetőtábla (plakátpapírra nyomtatva.Tekercsben szállítjuk.)

Több Információ

13 000 Ft ÁFA nélkül
(16 510 Ft ÁFÁ-val)

Információ

 

Projekt tábla gyártásban profik vagyunk!

Tények:


1. A Széchenyi 2020 arculati kézikönyvben foglalt szabvány arculattal és méretben gyártjuk le az Ön cégének az A típusú projekt táblát. Kérem vegye figyelembe, ez a termék olcsóbb megoldás, plakátpapírra nyomtatva.

 

Nem szükséges foglalkozni a tábla megszerkesztésével, ezt a költséget a termékünk ára tartalmazza. Csupán a Széchenyi 2020 pályázati projekt adatait és a nyertes cég adatait kell elküldeni részünkre (részletek lentebb).

 

2. Az A típusú hirdetőtábla színhelyes és csíkmentes minőségben készül, a szükségesnél hosszabb kültéri élettartalommal.

 

3. A legelső EU pályázat megjelenése óta a Molino24 töretlenül az egyik legmegbízhatóbb forrás a pályázati táblák gyártásában. Az alacsony árak mellé néhány munkanapos határidő párosul.

 

Széchenyi 2020 B típusú tábla adatok:

Méret : 3000 x 1500mm
Kivitelezés :
plakátpapírra nyomtatva, tekercsben szállítva

Az ár a B típusú hirdetőtábla plakátpapírra nyomtatott változatát tartalmazza. Tekercsben, utánvétellel küldjük el Önnek.


Hogyan kell kihelyezni a kézhez kapott B típusú hirdetőtáblát?

A plakátpapírt hagyományos plakátragasztással kell kihelyezni. A helyszínre gyártott egyedi (állványra vagy falra) alap táblára kell felragasztani.

 

Széchenyi 2020 B típusú hirdetőtábla kötelező tartalmi elemek:

Ezeket az információkat Önnek kell elküldeni a rendelés mellé írásban (e-mailben, nyomtatas@molino24.hu)

- Kedvezményezett neve

- A projekt címe és célja

- A támogatási összeget millió forint esetén 2 tizedes jegyig, milliárd forint esetén 3 tizedes jegyig szükséges kerekíteni.

- A projekt azonosítószáma

 

Rendelés menete:

- Tegye a kosárba ezt a terméket és kövesse végig a regisztrációs és megrendelés lépéseket (kb. 1-3 perc). A rendelésről automata visszaigazolás fog érkezni a rendeléskor megadott e-mail címére.

- Küldje el a B típusú projekttábla kötelező tartalmi elemeit írásban a rendeles@molino24.hu címre, a tárgyban hivatkozzon a rendelésszámra.

- A kész terméket kb. 4-5 munkanap múlva tekercsben küldjük a megadott szállítási címre GLS futárszolgálattal.

Close