Close
Széchenyi 2020 A típusú projekt tábla (plakátpapír) View larger

Széchenyi 2020 A típusú projekt tábla (plakátpapír)

Széchenyi 2020 A típusú hirdetőtábla (plakátpapírra nyomtatva.Tekercsben szállítjuk.)

Több Információ

34 680 Ft ÁFA nélkül
(44 044 Ft ÁFÁ-val)

Információ

Projekt tábla gyártásban profik vagyunk!

Tények:


1. A Széchenyi 2020 arculati kézikönyvben foglalt szabvány arculattal és méretben gyártjuk le az Ön cégének az A típusú projekt táblát. Kérem vegye figyelembe, ez a termék olcsóbb megoldás, plakátpapírra nyomtatva.

Nem szükséges foglalkozni a tábla megszerkesztésével, ezt a költséget a termékünk ára tartalmazza. Csupán a Széchenyi 2020 pályázati projekt adatait és a nyertes cég adatait kell elküldeni részünkre (részletek lentebb).

2. Az A típusú hirdetőtábla színhelyes és csíkmentes minőségben készül, a szükségesnél hosszabb kültéri élettartalommal.

3. A legelső EU pályázat megjelenése óta a Molino24 töretlenül az egyik legmegbízhatóbb forrás a pályázati táblák gyártásában. Az alacsony árak mellé néhány munkanapos határidő párosul.

 

Széchenyi 2020 A típusú projekt tábla paraméterek:
Méret :
5040 x 2380mm (12m2)
Kivitelezés:
plakátpapírra nyomtatva, tekercsben szállítva

Az ár az A típusú hirdetőtábla plakátpapírra nyomtatott változatát tartalmazza. Tekercsben, utánvétellel küldjük el Önnek.

 

Plakátpapírra nyomtatott A tipusú tábla kihelyezése:

A plakátpapírt hagyományos plakátragasztással kell kihelyezni. Vagy a helyszínre gyártott egyedi (állványra vagy falra) alap táblára kell felragasztani, vagy az országban számtalan helyen, út mellett látható hagyományos "Euro" táblát kell kibérelni és arra felragasztatni. (Az "A" típusú hirdetőtábla mérete a 12m2-es Euro tábla méretével pontosan megegyezik).

 

Kötelező tartalmi információs az A típusú hirdetőtáblához:

Ezeket az információkat Önnek kell elküldeni a rendelés mellé írásban (e-mailben, rendeles@molino24.hu)

- Kedvezményezett neve

- A projekt címe és célja

- A támogatási összeget millió forint esetén 2 tizedes jegyig, milliárd forint esetén 3 tizedes jegyig szükséges kerekíteni.

- A projekt azonosítószáma

 

Rendelés menete:

- Tegye a kosárba ezt a terméket és kövesse végig a regisztrációs és megrendelés lépéseket (kb. 1-3 perc). A rendelésről automata visszaigazolás fog érkezni a rendeléskor megadott e-mail címre.

- Küldje el az A tipusú projekttábla kötelező tartalmi elemeit írásban a janos@molino24.hu címre, a tárgyban hivatkozzon a rendelésszámra (automata visszaigazolást kap a rendelésről, abban megtalálja a rendelésszámot).

- Kb. 4-5 munkanap alatt kinyomtatjuk a terméket, majd GLS futárral tekercsben küldjük a megadott szállítási címre utánvétellel.

Close