Close

Roll up banner állvány kétoldalas

SD roll up banner állvány kétoldalas
2x 85x200cm

Több Információ

13 900 Ft ÁFA nélkül
(17 653 Ft ÁFÁ-val)

Információ

A kétoldalas roll up állvány széles körben a legismertebb gyorsab felállítható mobil kiállítás eszköz! A kihúzható roll up állvány sikere a rendkívül egyszerű és gyors felállításban és alacsony árában rejlik. Ráadásul a roll up termék olyan önfeszítő szerkezettel rendelkezik amelyből szinte semmi nem látszik, csak a nyomtatott reklám.

Hogyan működik a kihúzható Roll up szerkezet?

A Roll up lényege az alsó alumínium rugós feltekerő ház amelyben egy erős rugó feltekercselve tárolja a nyomtatott banner anyagot. A Roll up másik tartozéka a két darabból összeállítható rögzítő rúd, mellyel rögzíthetjük a kihúzott bannert.

Összeállítás:

Az nyomtatással együtt szállított roll up állvány összeállításának ideje kb. 2 perc! Ez a legfőbb tulajdonság amiért nagy számban választják kiállítás, promóció, árubemutató és egyéb rendezvények gyors és olcsó banner állvány megoldásaként.

Az összeállítás menete:
1. Alkatrészeket kivenni a hordtáskából
2. Összeilleszteni a 2x2db tartórúd elemet (egy oldalasként is felállítható!)
3. Kihúzni a feltekercselt banner anyagot, majd rögzíteni a tartórúd segítségével.

Mire használható a Roll up banner állvány?

Kiállítás, mobil prezentáció, árubemutató, promóció, vevőtalálkozó, fogadás és egyéb rendezvények banner eszközeként. Önálló reklám display elemként is használható, vagy egymás után több darabbal összetett reklámkampány, információ is közvetíthető.

A roll up állvány továbbá mindenhol használható ahol olyan reklám eszközre van szükség amely szállítása kis helyen megoldható, felállítása néhány perc és nagyméretű hatékony reklámgrafikai megoldást nyújt.

Grafika méret: 85x200cm (2x)

Szállítási méret: 85x10x10cm (hossz. x szél. x mag.)

Súly: 3kg

Grafika méret: 85x200 cm
(A grafika méret tájékoztató jellegű információ! Nyomtatás nélküli roll-up rendelés esetén nyomtatás előtt ellenőrizni kell a pontos nyomtatható méretet! A nem nálunk készült nyomatokért nem vállalunk felelősséget!)

A nyomtatást is megrendelheti nálunk a display termék rendelésekor! Színhelyes, 1440dpi kiváló minőségű nyomtatás

 

Az SD-DISPLAYS termékek gazdaságos és nagyon igényes megoldást nyújtanak kiállítás, promóció, prezentáció, áru bemutató során.

Also Bought Products

Close