Close

Pop up információs pult

SD Pop up információs pult

Több Információ

31 900 Ft ÁFA nélkül
(40 513 Ft ÁFÁ-val)

Információ

Az SD-DISPLAYS termékek gazdaságos és nagyon igényes megoldást nyújtanak kiállítás, promóció, prezentáció, áru bemutató során.

Mi a "Pop up" termék?

A popup olyan display termékek meghatározása, melyek gyorsan (szinte egy mozdulat) széthúzható belső alumínium szerkezettel rendelkeznek és tartásuk stabil.

A Pop up információs pult promóció, kiállítás, termékbemutató és áru kináló célra is egyaránt használható hátfal előtt felállítva vagy csak önmagában. A pop up pult gyorsan felállítható mobil prezentációs eszköz, az egész művelet kb. 5-10perc.

A display termékekhez a digitális nyomtatás is megrendelhető nálunk kiváló, színhelyes minőségben. A nagyformátumú nyomtatás 1440dpi felbontással, oldószeres nyomtatóval készül és minden utófeldolgozás (vágás, kasírozás, ringlizés, szegés) profi gépekkel készül a hibátlan minőség érdekében. A digitális nyomtatás nálunk olcsóbb a csak display kereskedők áraihoz viszonyítva.


(A grafika méret tájékoztató jellegű információ! Nyomtatás nélküli  rendelés esetén nyomtatás előtt ellenőrizni kell a pontos nyomtatható méretet! A nem nálunk készült nyomatokért nem vállalunk felelősséget!)

Alkalmazási terület:

- Információs pult kiállítás alkalmával pl. pop-up fal elé vagy önmagában bejárathoz

- Árukínáló, promóció, termékbemutató, egyéb kínáló pult célra

- Információs pult szórólapok, prospektusok, egyéb információs anyagok tárolására

- Fogadás, vevőtalálkozó, konferencia alkalmával üdvözlő pult, regisztrációs pult célra

- A pop up pult külső függőleges felülete nyomtatható. A grafika kivitelezhető fotóminőségű nyomtatással, vagy 1-2 direktszínes fóliaragasztással. A pult felső asztal felülete (külön egyedi igény szerint!) is nyomtatható bármilyen színes megoldással. 

Kellékek:

- alumínium váz

- rögzítő fém csíkok (ehez tapadnak mágnescsíkok)

- műanyag panel (nyomtatva vagy üresen)

- festett, fóliázott MDF asztal lap gyári színben vagy egyedi grafikával

- mágnesszalag tekercs

- vászon hordtáska

A kész nyomtatott termék használata:

A hordtáskából kipakoljuk a kellékeket, majd széthúzzuk az alumínium vázat. A váz műanyag csatlakozóiba pattintjuk a fém csíkokat, majd az asztal lapot széthatjuk és úgy helyezzük a vázra, hogy a tiplik a megfelelő lyukba illeszkedjenek. Az utolsó lépés a nyomat felhelyezése. Úgy kell felhelyezni a  műanyag lapokat, hogy a hátuljukon található mágnesek a fém rögzítő csíkokhoz tapadjanak, ezáltal fog a lap a megfelelő helyzetben a helyén maradni.

Mi az "SD" márka?

Az SD márkajelzésű termékeinket saját márkanév alatt forgalmazzuk, jellemzően alacsonyabb áron a piacon kapható hasonló termékhez képest. Legfőbb jellemzőjük az egyedül álló ár/érték arány, folyamatos raktárkészlet és a biztonságos vásárlás utáni támogatás. Saját szerviz hátteret és alkatrész ellátást tudunk biztosítani ezekhez a termékekhez. Az SD termékek használatában is több éves tapasztalatunk van, így tehát minden szempontból kiváló választás lehet az Ön számára is!

Also Bought Products

Close