Close

Pop up display hátfal (sajtófal) 3x4

SD Pop up display fal 3x4

Több Információ

86 000 Ft ÁFA nélkül
(109 220 Ft ÁFÁ-val)

Információ

Ha gyorsan összeállítható, újrafelhasználható mobil hátfal grafikát keres akkor a Pop Up display terméket Önnek találták ki!

Mi az a "Pop up display"?

A "pop-up" az adott display termék szerkezeti felépítésére és az ebből adódó összeállítás módjára utal. Az összes pop up display kiállítás eszköz egy belső alu rácsszerkezettel rendelkezik amely alap állapotban nagyon kis helyet foglal és kinyitva egy nagyméretű, stabil falat (pl. pop up hátfal, pop up információs pult...stb) lehet pillanatok alatt felállítani. Ebből a pillanatok alatti felállíthatóságból adódik a "pop up" megnevezés. A pop up display termék nem univerzális grafikai installáció, nem lehet módosítani, átépíteni, stb. Csak a termék specifikációban megadott egy fajta módon lehet felállítani. A grafika viszon később cserélhető!

A pop up fal a legelterjettebb kiállítás eszköz amely az expo vásár kiállítás mellett használható még prezentáció, áru bemutató, vevőtalálkozó, művészeti kiállítás vagy számtalan egyéb rendezvényen, illetve regisztrációs fal, üdvözlő háttérfal, sajtófal..stb megoldásként is.

A termék 3x4 tipusa nem 3x4 méteres méretre utal! Ez a popup termékek esetén az alumínium rácsszerkezet szegmenseire utal. A 3x3-as és a 3x4-es sajtófalak méreteit megtalálja a képek között!

Mobil

A pop up hátfal legnagyobb előnye a mobilitás! Nem csak egy kiállítás alkalmával használható! A pop up fal termékünket kizárólag komplett mobil csomagban értékesítjük amely lehetővé teszi a pop up display egyszerű szétszerelését és szállítását! Az egész terméket szétszerelve egy gurulós bőröndben, exkluzív módon szállítható személyautóban és a rendezvény helyszínén gyalog.

Minőség és alacsony ár

A Molino24 kínálatában található pop up display hátfal évek óta változattlanul sikeres a magyar piacon, ami a rekord alacsony árnak és a préium minőségnek köszönhető!
- A nyomtatás csíkmentes, színhelyes, tökéletesen részletgazdag 1440dpi felbontással
- Az ár a komplett csomagra vonatkozik (bőrönddel és világítással)

A széles körben elterjedt mágneses pop up hátfalak közös jellemzője, hogy az alu váz rögzítése után a nyomtatott paneleket egymáshoz illesztve fel kell rögzíteni a vázra. A végeredmény távolról megfelelő látványt nyújt, de közelről látszódik a keskeny vonal ahol találkozik két függőleges panel.

 A feszített textil hátfal eszközöknél a nyomat egy darabban van, egy tartós poliészter textilre nyomtatva és cipzárral egybevarrva. Csak rá kell húzni a vázra és körben behúzni a cipzárt.

http://molino24.hu/display-rendszerek/174-feszitett-textil-sajto-hatfal-s-alaku-3x4-nyomtatva.html

Gyors összállítás

A pop up display fal összeállítása kb. 10 percet vesz igénybe és cserébe egy prémium minőségű, stabil pop-up grafikai installációt kapunk a kiállítási stand helyszínén azonnal, bármiféle szakmai háttér és szerszám nélkül! A pop up rácsszerkezetet csupán egy pillanatig tart széthúzni, majd erre kell ráhelyezni a fém rögzítőrúd elemeket. A nyomtatott müanyag panelek hátulján mágnesszalag van rögzítve. A paneleket a mágneses megoldás segítségével gyorsan a helyére tudjuk illeszteni. Már csak a két darab halogén világítást kell a helyére csíptetni és már kész is a pop up hátfal!

Mire használható a pop up fal?

Mobil reklám fal, paraván, hátfal és sajtófal, üdvözlő fal, regisztrációs pult mögé, egyéb grafikai installáció. Kiállítás, prezentáció, vevőtalálkozó, álló fogadás, művészeti kiállítás, bemutató rendezvényeken, vagy akár fix termékbemutató fal Point Of Sales eszközként alkalmazva.

Az pop up display rendszer tartalma:

- belső alu rácsszerkezet:
Merev és stabil alumínium váz. Kinyitása kb. 10mp! Ez tartja a lent következő többi display alkatrészt

- Fém rögzítőrúd elemek:
Két funkciója van. A vázszerkezet végleges stabilitását és méretét rögzíti, valamint ehez fognak tapadni a nyomtatott lemezek hátulján található mágnes szalagok.

- Mágnes szalag:
A müanyag lemezek hátuljára kell ragasztani. Ezzel rögzíthető a kiállítás időtartamára a grafika a vázszerkezetre.

- Műanyag lemezek:
Erre nyomtatunk, vagy erre kasírozzuk az öntapadós fóliára nyomtatott grafikát.

- Halogén világítás:
2db fixen rögzíthető 230V-os, kapcsolóval ellátott halogén izzós világítás.

HA nyomtatással együtt rendeli a pop up hátfal terméket akkor nincs más dolga mint gyorsan és egyszerűen összeállítani a pop up hátfalat. Ez esetben csak fel kell állítani a vázszerkezetet, rögzíteni a fém tartókat, majd felhelyezni a grafikát és a világítást.

HA nyomtatás nélkül rendeli a pop up hátfal terméket akkor az Ön dolga a grafikai előkészítés, nyomtatás, a kasírozás és a mágnesszalagok megfelelő méretreszabása és felhelyezése.

Nyomtatás

Cégünk a digitális nyomtatás területen kiváló minőséget tud nyújtani. 1440dpi, tökéletesen csíkmenetes és színhelyes minőségben tudjuk Önnek kinyomtatni a grafikát a pop up display termékhez, így Ön egy helyen meg tudja rendelni a terméket és a nyomtatást is. Ez esetben a pop up hátfal felállítása egyszerű lesz és biztonságos!

A nyomtatási költséget fent megtalálja a legördülő menüben (fal + nyomtatás összege).

Ezen felül ha később le szeretné cserélni a grafikát, arra is van lehetőség. Ennek a költsége kicsit magasabb mert új műanyag lemezeket és mágnesszalagokat is adunk hozzá. 


(A grafika méret tájékoztató jellegű információ! Nyomtatás nélküli  rendelés esetén nyomtatás előtt ellenőrizni kell a pontos nyomtatható méretet! A nem nálunk készült nyomatokért nem vállalunk felelősséget!)

Az SD-DISPLAYS mobil prezentációs, kiállítási eszköz termékek gazdaságos és nagyon igényes megoldást nyújtanak kiállítás, promóció, prezentáció, áru bemutató során.

 

Also Bought Products

Close