Close
Bambusz Roll up banner állvány View larger

Bambusz Roll up banner állvány

23 000 Ft ÁFA nélkül
(29 210 Ft ÁFÁ-val)

Információ

Egyedi megjelenés - Környezetbarát kivitelezés !

Az új Bambusz Roll up termékünk müködése azonos az aluminium roll-upokéval de sokkal rusztikusabb, "otthonosabb" igényes megjelenést kölcsönöz és egyben környezetbarát. Rengeteg érv szól a bambusz alapanyagú termékek mellett és immáron a display rendszereink között is megtalálható!?

 

Tartós !

A világ legkeményebb héjú növénye. A Bambusz Roll up alapanyaga rettentő erős amit mi sem bizonyít jobban , hogy egyes országokban a bambusz szárából készítik az ún. bambusz-betont, ahol a szár helyettesíti a vasat.

 

Védje környezetét természetes anyagok felhasználásával

A bambusz betakarításával nem ölik meg a növényt, így azt nem kell újraültetni, hanem később magától újra kinől. Mivel a természetben megtalálható így teljesen környezetbarát. Előállításához nem kell bauxit, nem termelünk salakanyagot (vörösiszap ) és elektromos áramot sem kell pazarolni.

A roll up állvány széles körben a legismertebb kiállítás eszköz az összes mobil prezentációs display eszközök között! A roll up állvány sikere a rendkívül egyszerű és gyors felállításban és alacsony árában rejlik. Ráadásul a roll up termék olyan önfeszítő szerkezettel rendelkezik amelyből szinte semmi nem látszik, csak a nyomtatott reklám banner.?

 

Ha nyomtatással rendeli a roll up termékünket, akkor 3 fajta alapanyagból választhat:

- fényzáró ponyva: nehéz 550g/m2 súlyú, rugalmas PVC ponyva anyag, közepén fényzáró réteggel. Erős, nehezen szakad. Kihúzva a szélek enyhén behajlanak.


- display film: A ponyvánál vékonyabb fényzáró anyag. Rendkívül erős, szinte téphetetlen. Kihúzva egyenes marad, a szélek nem hajlanak, egyenes marad.


- display film + védőlaminálás: display film + átlátszó védőfóliát kasírozunk a nyomtatott anyagra amely megvédi az erősebb karcolásoktól, piszoktól. A laminálás csak a display film esetén választható, a fényzáró ponyva nem laminálható!

?

Hogyan működik a kihúzható Roll up szerkezet?

A Roll up lényege az alsó alumínium roló ház amelyben egy erős rugó feltekercselve tárolja a nyomtatott banner anyagot. A Roll up másik tartozéka a két darabból összeállítható rögzítő rúd, mellyel rögzíthetjük a kihúzott bannert.

roll up banner állvány működés

Összeállítás:

Az nyomtatással együtt szállított roll up állvány összeállításának ideje kb. 2 perc! Ez a legfőbb tulajdonság amiért nagy számban választják kiállítás, promóció, árubemutató és egyéb rendezvények gyors és olcsó banner állvány megoldásaként.

 

1. Alkatrészeket kivenni a hordtáskából
2. Összeilleszteni a 3db tartórúd elemet
3. Kihúzni a feltekercselt banner anyagot, majd rögzíteni a tartórúd segítségével.

Mire használható a Roll up banner állvány?

Kiállítás, mobil prezentáció, árubemutató, promóció, vevőtalálkozó, fogadás és egyéb rendezvények banner eszközeként. Önálló reklám display elemként is használható, vagy egymás után több darabbal összetett reklámkampány, információ is közvetíthető.

A roll up állvány továbbá mindenhol használható ahol olyan reklám eszközre van szükség amely szállítása kis helyen megoldható, felállítása néhány perc és nagyméretű hatékony reklámgrafikai megoldást nyújt.

 

Grafika méret: 80x200cm

Szállítási méret: 85x10x10cm (hossz. x szél. x mag.)

Súly: 3.5


(A grafika méret tájékoztató jellegű információ! Nyomtatás nélküli roll-up rendelés esetén nyomtatás előtt ellenőrizni kell a pontos nyomtatható méretet! A nem nálunk készült nyomatokért nem vállalunk felelősséget!)

A nyomtatást is megrendelheti nálunk a display termék rendelésekor! Színhelyes, 1440dpi kiváló minőségű nyomtatás

 

Az SD-DISPLAYS termékek gazdaságos és nagyon igényes megoldást nyújtanak kiállítás, promóció, prezentáció, áru bemutató során.?

Close