Close
Megállítótábla prospektustartóval A1 "Extra" View larger

Megállítótábla prospektustartóval A1 "Extra"

16 650 Ft ÁFA nélkül
(21 146 Ft ÁFÁ-val)

Információ

A megállítótábla termékeknek több fajtája létezhet de ez a tipus az alap standard, széleskörben használt megállítótábla eszköz. Más müanyag tipushoz viszonyítva ez a mobil display eszköz strapabíró és kültérre is használható. A reklámgrafika jól láthatóan, nagy méretben kerül megjelenítésre a célcsoport felé.
A megállító tábla alapanyaga eloxált alumínium ami nem rozsdásodik, könnyű, de stabil is egyben és nem dől el kisebb szélben sem.

A prospektustartós megállító tábla 1db nyomtatott plakát anyagnak ad helyet. A másik oldal prospektustartóként funkcionál.

A nyomtatott plakát mérete 58,5 cm x 85,5 cm ( szélesség x magasság )

(A grafika méret tájékoztató jellegű információ! Nyomtatás nélküli  rendelés esetén nyomtatás előtt ellenőrizni kell a pontos nyomtatható méretet! A nem nálunk készült nyomatokért nem vállalunk felelősséget!)

A plakátok később egyszerűen cserélhetők mert a megállítótábla kinyitható keretekkel rendelkezik.

 

A megállítótábla felépítése:

- alumínium szerkezet
- krómozott lekerekített sarkok
- kipattintható rugós keretek
- merev hátlemez

- PVC védőfólia a nyomatok védelmére
- Extra fejléc ennél a tipusnál

- Prospektustartó

 

 

Alkalmazási területek:

A megállítótábla legáltalánosabb felhasználása a boltok, áruházak, üzletek előtti mobil csalogató reklámok, melyket általában nyitáskor helyeznek ki és záráskor veszik be. Az utca emberét feltűnő grafikával és nyíllal lehet "beterelni" az üzletbe, ezáltal nő a potenciális vásárlók száma. Célszerű valós, egyedülállóan akciós ajánlatot nyomtatni a megállító tábla grafikára, így a leghatékonyabb a bevétel növelése. E melllett új nyitvatartást, "nyitás hamarosan", parkolót és egyéb információkat is lehet közölni a járókelőkkel.

 

Nyomtatás:

A megállítótábla nyomtatását cégünk profi minőségben el tudja végezni. 1440dpi felbontás, kültéri UV és vízálló digitális nyomtatás kedvezményes áron!

Close