Close
Fotópapír 200g fényes/szatén View larger

Canson fotópapír 270g fényes/szatén

Canson fotópapír nyomtatás árak:

0-5m2: 8000 Ft/m2
5m2 felett: 6500 Ft/m2

+ ÁFA
Digitális nyomtatás rendelés

Több Információ

Információ

270g Canson Premium RC fotópapír: Magas minőségben nyomtatott vastag fotópapír

Canson fotópapír nyomtatás Canson fotópapír

A művészeti vagy múzeumi minőségű (un. Fine Art Printing) kategóriában külön gépparkot tartunk fenn a maximális minőség érdekében! A művészeti nyomtatás több pontban szükségessé teszi a megfelelő eszközök és alapanyagok használatát, különben a végeredmény nem éri el a megfelelő szinten, melyet a szakmában "giclée" printnek is ismernek. A nyomtatáshoz kizárólag Canson-Infinity papírt használunk, melyet színkalibrált 12 színes HP vízbázisú pigmentes nyomtatóval nyomtatunk. Az eredmény nem csak évtizedekig UV álló nyomat, de a 12 színű rendszer olyan színeket is megjelenít, mely a 4-6 színes rendszerek denzitása nem tesz lehetővé. Az alábbi ábra illusztrálja a különbséget az eleve kifogástalan 4 színes és a "csúcsminőségű" 12 színes nyomtatási minőségünk között (a legélénkebb kép részletek is láthatóvá válnak):
12 színű nyomtatás, csúcsminőségű fotónyomtatás

Miért szükséges a Canson fotópapír?

- Savmentes alapanyag. Nem csak az UV sugárzás, hanem számtalan egyéb fizikai/kémiai tényező roncsolja hosszú távon a nyomatott színeket (melyet fakulásként láthatunk). Egy átlagos minőségű papír savas közege is elősegíti a fakulást. Ugyan ez a helyzet az optikai fehérítővel mely minél nagyobb mértékben jelen van a papír anyagában, annál hamarabb jelentkezhet a fakulás.
- A Canson évszázados hagyománnyal rendelkező papírgyár. A természetes alapanyagokat, a hagyományos gyártást és a legmodernebb mikroporózus bevonat technológiát ötvözve hozta létre a speciálisan művészeti alkalmazásra szánt fotópapír termékeket.

Nyomtatási minőség a 270g-os Canson fotópapír alapanyagra

1. "CSÚCSMINŐSÉG": 2880dpi felbontás. Még nagyítóval is alig látható tintacseppek. Részletgazdag, rendkívüli színhelyesség, vibráló élénk színek!
200g fotópapír nyomtatási minőség

Múzeumi minőségű fotópapír nyomtatás felhasználási példái

- Fotónyomtatás, poszternyomtatás
- Beltéri lakásdekorációs faliképek, poszterek
- Fotóművészeti alkotások, fotókiállítás
- Igényes esküvői fotó nyomtatás, tartós iskolai tabló nyomtatás

Fotópapír kasírozás táblára?

Fotóművész ügyfeleink körében néhányszor már felmerült az igény, hogy egy hordozó lemezre szerették volna felkasírozni a kész fotónyomatot. Erre is van megoldásunk! Mivel művészeti minőség a cél, erre nem a reklámgrafikai tekercses lamináló gépünket, hanem külön erre a célra használt vákuum kasírozó asztalt és savmentes kasírozó anyagot és lamináló fóliát használunk.

270g nyomtatott Canson fotópapír élettartam

Beltéren: kb. 10 - 100év
Az élettartam attól függ mennyire tudjuk megóvni a nyomtatott fotót a közvetlen napsugárzástól és egyéb fizikai behatásoktól. Ha a fotót nem éri közvetlenül napsugárzás, akkor - köszönhető a nyomtatási technológiánknak - évtizedekig is megőrzi a színeit.

Close