Close
Fotópapír 200g fényes/szatén View larger

Fotópapír 200g fényes/szatén

200g fotópapír nyomtatás árlista:

0-5m2: 6500 Ft/m2
5-20m2: 4500 Ft/m2
20m2 felett: 3500 Ft/m2

+ ÁFA
Digitális nyomtatás rendelés

Több Információ

Információ

200g fotópapír: A legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelő digitális nyomtatás akár fotókiállításhoz

A legmagasabb elvárásoknak is megfelelünk ha minőségi fotónyomtatás vagy poszternyomtatás a feladat! Magas minőségű többszörös bevonattal ellátott fotópapír alapanyagra nyomtatunk csúcsminőségre képes 12 alapszínt tartalmazó digitális nyomtatóval és eredeti pigmentes UV álló festékekkel. A hagyományos 4 színes nyomtatás is kiváló minőségre képes reklám és dekorációs célokra (A nyomtató az alap 4 nyomdai színből keveri ki több millió színárnyalatot) de a 12 színes rendszer további élénk direkt színeket tartalmaz (pl. narancs, zöld) amivel még nagyobb színterjedelem érhető el. Természetesen nem módosítjuk a színeket, csupán arról van szó, hogy ha a kép nagyon élénk színeket tartalmaz (pl naplemente, színes termékfotók, fotóművészet) akkor e rendszer mégközelebb jut a valós színek reprodukálásához, még élénkebb szinte "élő" lesz a nyomtatott fotópapír! Az alábbi ábra illusztrálja a különbséget az eleve kifogástalan 4 színes és a "csúcsminőségű" 12 színes nyomtatási minőségünk között:
12 színű nyomtatás, csúcsminőségű fotónyomtatás

Nyomtatási minőség a 200g-os fotópapír alapanyagra

1. "CSÚCSMINŐSÉG": 2880dpi felbontás. Még nagyítóval is alig látható tintacseppek. Részletgazdag, rendkívüli színhelyesség, vibráló élénk színek!
200g fotópapír nyomtatási minőség

Magas minőségű fotópapír nyomtatás felhasználási példái

- Fotónyomtatás, poszternyomtatás
- Beltéri lakásdekorációs faliképek, poszterek
- Fotóművészeti alkotások, fotókiállítás
- Igényes meghívók, oklevelek, belépők, esküvői fotó nyomtatása

Fotópapír kasírozás táblára?

Fotóművész ügyfeleink körében néhányszor már felmerült az igény, hogy egy hordozó lemezre szerették volna felkasírozni a kész fotónyomatot. Erre a megoldásra nem a fotópapírt hanem kifejezetten erre a célra alkalmas beltéri öntapadó fóliát ajánljuk melyet szintén a legmagasabb minőséget biztosító nyomtatónkkal nyomtatunk. A nyomat így könnyebben kasírozható táblára. A kasírozást is meg tudjuk oldani házon belül PVC vagy DIBOND kompozit alulemezre

200g nyomtatott fotópapír élettartam

Beltéren: 1 - 100év
Az élettartam attól függ mennyire tudjuk megóvni a nyomtatott fotót a közvetlen napsugárzástól és egyéb fizikai behatásoktól. Ha nem éri közvetlenül napfény a fotót akkor - köszönhető a nyomtatási technológiánknak - évtizedekig is megőrzi a színeit.

Close