Close
Kékhátú plakátpapír View larger

Kékhátú plakátpapír 120g

Kékhátú papír nyomtatva:

0-20m2: 5500 Ft/m2
20-40m2 felett: 3200 Ft/m2
40m2 felett: 2000 Ft/m2
+ ÁFA

Digitális nyomtatás rendelés

Több Információ

Információ

Kékhátú plakátpapír nyomtatás: A hagyományos Europlakát alapanyaga un. "Blueback" papír. Német gyártmány, kiváló minőség.

Óriásplakát nyomtatásra kifejlesztett nedvességtűrő kültéri 120g-os standard minőségű plakátpapír. Fontosnak tartjuk leszögezni, hogy a plakátpapír nyomtatási árak között nem véletlen a nagy árkülönbség. A kékhátú plakátpapír kizárólag kültéri óriásplakát nyomtatásra alkalmazható az alacsony nyomtatási felbontás miatt! A legismertebb alkalmazása az Euro plakát nyomtatás. A papír színezett hátuljának köszönhetően lefedi az alatta lévő plakátot, így a régi óriásplakátot nem kell eltávolítani. Ezt a plakátpapírt 360dpi-vel, nagy méretű kültéri nyomtatóval nyomtatjuk.
Beltéri vagy egyéb nagyfelbontású poszterekhez ez az anyag nem megfelelő! Ez utóbbi igények esetén minimum a 140g-os plakátpapírra vagy a többi poszter- és fotópapír anyagunkra rendelje meg a nyomtatást!

Nyomtatási minőség kékhátú plakátpapírra

1. "PRODUKTÍV": 360dpi felbontással. Közelrő nézve látszódnak a tintacseppek, távolról (3-4m vagy távolabb) kiváló. Mindig az alkalmazásnak tökéletesen megfelelő és kiváló minőségben nyomtatunk. Ez a nyomdai termék csak óriásplakátként használható!
Kékhátú plakátpapír nyomtatási minőség

Alkalmazási példák a Blueback papírból készült plakát felhasználásához

- Óriásplakát pl. Europlakát, Avenír, Magnum..stb.
- Promóciós reklám- vagy fotótapéta (pl. hipermarketekben)
Hagyományos óriásplakát nyomás esetén a nyomtatás soha nem egy darabban hanem szegmensekben történik (a vevő igénye szerint vagy az általunk használt standard megoldással). Az óriásplakátot hagyományos plakátragasztással kell felragasztani a táblára.

Nyomtatott kékhátú papír élettartam kültéren

Kb. 4-6 hónap. A valós élettartam nagymértékben függ a környezeti hatásoktól. A nyomat UV álló akár 2-3 évig is de a papír alapanyag nem a hosszútávú kültéri használatra lett tervezve.

Close